Dr. van Deenweg 108, 8025 BK Zwolle | 06 - 27 99 70 97

Aanbevelingen individuele sessies

"Suzanne heeft een aanstekelijk enthousiasme, waardoor je snel geïnspireerd raakt om te experimenteren met wat je met je stem allemaal doen kunt. In mijn werk als manager is o.a. mijn stem bepalend, bijvoorbeeld tijdens een vergadering, presentatie of aan de telefoon. Suzanne heeft mij handvatten gegeven om met overtuiging te kunnen spreken. Tot mijn verbazing bleek het na één sessie al mogelijk om echt véél meer volume te maken en mezelf goed verstaanbaar te maken. Vervolgens zijn we door middel van verschillende oefeningen bezig geweest met intonatie, accenten en melodie en de lichaamshouding tijdens het spreken. Suzannes haar werkwijze was hierin erg prettig en effectief."
Stemtraining april 2018
Marjolein, 42 jaar

"In mijn dagelijks leven ervaarde ik dat mijn woorden onvoldoende duidelijk overkwamen, daarom is er gezocht naar een stemtraining om mijn stem beter te gebruiken. Bij Suzanne heb ik de stemtraining gevolgd en als intensief en zeer prettig ervaren.
Zij had de training goed voorbereid, vroeg mijn belemmeringen en gaf in het kort aan welke stappen zij met mij wilde zetten. Deze pittige dame heeft mij in korte tijd bewust gemaakt van de gradaties in stemvolume, intonatie en hoe dit alles is te oefenen.
In de training werd ik tijdens de oefeningen veelvuldig uitgedaagd en door haar gestimuleerd om te herkennen wat de mogelijkheden zijn met mijn stem.
Ik pas in de dagelijkse praktijk het geleerde toe, al gaat het met vallen en opstaan maar ik ervaar veel ondersteuning van de aangereikte handvatten.
Kortom ik kan deze logopedist van harte aanbevelen om het bereikte resultaat bij de stemtraining en in mijn dagelijkse praktijk."

Stemtraining, 10-01-2018
Geerhard, 59 jaar


Aanbevelingen workshops

"Fijne oefening, direct te merken wat het resultaat is."
Workshop Lax Vox, 05-10-2019

"Een duidelijke en professionele presentatie, die prima is toe te passen bij ons koor. Veel tips gekregen waar we als koor wat mee kunnen."
Workshop Pauluskoor, 07-04-2018

"Goed voorbereid en duidelijk uitgelegd. Fijn, dat alles op papier staat en wordt meegegeven. Resultaat was direct te merken tijdens de repetitie. Bedankt Suzanne."
Koorworkshop 11-11-2017

"De vriendelijke en duidelijke presentatie, maar vooral deskundige uitleg. Ik heb er ontzettend veel van geleerd."
Koorworkshop 11-11-2017

"Wat een enthousiasme! Eindelijk een workshop waarin ik echt iets geleerd heb dat ik kan toepassen. Chapeau!"
Koorworkshop 11-11-2017